Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2014.szeptember 20.

Akciós 33-as kopásállóságú lamináltpadló

Laminált padló Eurowood Chalet Natúr Tölgy 12mm, 33-as, 1soros #2999 7190 Ft/m2-es akciós áron kapható a Chalet 33-as kopásálló laminált padló.

Laminált padló Eurowood Chalet Natúr Tölgy 12mm, 33-as, 1soros #2999 megtekintése
Akció kezdete: 2014.szeptember 20.

Akciós vezetőképes PVC

Akciós vezetőképes PVC Electra Plus Kék #5698-773-4 5590 Ft/m2-es áron kapható vezetőképes PVC. Az akció csak a készlet erejéig érvényes. 1-2 napos szállítási határidővel

Akciós vezetőképes PVC Electra Plus Kék #5698-773-4 megtekintése
Laminált parketta

Laminált parketta

Laminált padló a legnépszerűbb parketta típus, köszönhető egyszerű lerakásának és karbantartásának, illetve alacsony árának. Fontos lehet figyelembe venni, hogy a laminált parketta lerakási díja is kedvező, és fektetését követően, azonnal igénybe vehető, és járható a felület. Vastagságából adódóan, a laminált padló remekül alkalmazható padlófűtés esetén is, és könnyen összehozható a kőburkolatok találkozásánál. Klikk rendszerének köszönhetően hézagmentesen lehet lerakni, és bármikor vissza lehet bontani. A laminált parketta színválasztéka a legnagyobb, és a régi hiedelmekkel ellentétben, van olyan típusa, ami a megtévesztésig hasonlít az igazi fához. Sőt, gondolkodhat kőmintás, fényes vagy akár vízálló laminált parketta választásában is. Kínálatunkban, megtalálja a lakossági igénybevételtől, egészen a közületi igénybevételnek is megfelelő laminált padlót.
Kattintson a laminált parketta árak és választékok megtekintéséhez a képekre:

 
Fényes laminált parketta Egyedi és színes laminált parketta Padlómintás laminált parketta Parketta mintás laminált parketta
Kőmintás laminált parketta Vizes helységek padlója 33-as laminált parketta
vissza az elozo oldalra
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.
Termékeink

Laminált parkettaLaminált parketta

Szalagparketta, valódi fa parkettaValódi fa parketta

Parafa burkolatParafa burkolat

Szőnyeg, padlószőnyegPadlószőnyeg

PVC padlóPVC padló

LinóleumLinóleum

Parketta kiegészítőkParketta kiegészítők

Termékeink
Szolgáltatásaink

KereskedelemKereskedelem

KiszállításKiszállítás

TanácsadásTanácsadás

KivitelezésKivitelezés

Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956