Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2016.február 07.

Szalagparketta Akció

Akciós Szalagparketta Pattintós Befag Gőzölt akác, kőris, tölgy 3 soros 4790Ft/m2 akciós áron Tölgy, Kőris, Gőzölt akác hobbi (szabvány alatti parketta) A gyártó készletének erejéig. Készletről érdeklődjön üzletünkben. SZABVÁNY ALATTI TERMÉK!

Akciós Szalagparketta Pattintós Befag Gőzölt akác, kőris, tölgy 3 soros megtekintése
Akció kezdete: 2015.október 19.

ELKÖLTÖZÜNK!!!!!!

KÖLTÖZÜNK!!!! FELHÍVJUK KEDVES ÜGYFELEINK FIGYELMÉT, HOGY 2015 OKTÓBER 24-TŐL MEGNYÍLIK ÚJ ÜZLETÜNK! CÍM 1188 BP. VASÚT U. 33/B (NAGYKŐRÖSI ÚTI LIDL-EL SZEMBEN).

KÖLTÖZÜNK!!!! megtekintése
Laminált parketta

Laminált parketta

Laminált padló a legnépszerűbb parketta típus, köszönhető egyszerű lerakásának és karbantartásának, illetve alacsony árának. Fontos lehet figyelembe venni, hogy a laminált parketta lerakási díja is kedvező, és fektetését követően, azonnal igénybe vehető, és járható a felület. Vastagságából adódóan, a laminált padló remekül alkalmazható padlófűtés esetén is, és könnyen összehozható a kőburkolatok találkozásánál. Klikk rendszerének köszönhetően hézagmentesen lehet lerakni, és bármikor vissza lehet bontani. A laminált parketta színválasztéka a legnagyobb, és a régi hiedelmekkel ellentétben, van olyan típusa, ami a megtévesztésig hasonlít az igazi fához. Sőt, gondolkodhat kőmintás, fényes vagy akár vízálló laminált parketta választásában is. Kínálatunkban, megtalálja a lakossági igénybevételtől, egészen a közületi igénybevételnek is megfelelő laminált padlót.
Kattintson a laminált parketta árak és választékok megtekintéséhez a képekre:

 
Fényes laminált parketta Egyedi és színes laminált parketta Padlómintás laminált parketta Parketta mintás laminált parketta
Kőmintás laminált parketta Vizes helységek padlója 33-as, 34-es, 41-es laminált parketta
vissza az elozo oldalra
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.
Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956