Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2019.augusztus 15.

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS Kedves Ügyfeleink! 2019.08.17-én szombaton üzletünk 8:00-tól-15:00-ig tart nyitva! 2019.08.19-20-án Zárva tartunk. Nyitás: 2019.08.21-én

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS megtekintése
Akció kezdete: 2018.december 12.

Bona Akció csak a készlet erejéig

Parketta alapozó vízbázisú Prime Intense 5L Bona Intense parketta lakk alapozó 5 literes Csak a készlet erejéig 24 632 Ft/db! Készlet felől érdeklődjön Üzletünkben.

Parketta alapozó vízbázisú Prime Intense 5L megtekintése
Parafa padló, burkolat

Parafa padló, burkolat

Parafa padló és a fali parafa, a legjobb hőszigetelő anyag a burkolatok között, de mellette számos előnyös tulajdonsága van. A parafa falburkolat könnyen hajlítható, akár egy oszlopra is felrakható. A parafa padló igen rugalmas, aminek következtében az ízületeket kíméli, és kiváló a rezgéscsillapító hatása is. Ha az időtényező fontos, a klikkes parafa parketta gyorsan lerakható, és azonnal használható. A parafa padló és parafa falburkolat jól alkalmazható irodák, szobák, konyhák, és mérettartása miatt fürdőszobák burkolatának kialakítására. A parafa nehezen éghető, és tűz esetén nem fejlődnek egészségre ártalmas toxikus anyagok. Érdemes megjegyezni a padló és fali parafáról, hogy a penész nem telepedik meg rajta, korhadásra nem hajlamos, illetve hangya, szú, és semmilyen bogár nem támadja meg. Takarítás szempontjából jó tudni, hogy lúg és saválló, illetve antisztatikus.

Kattintson a parafa burkolat árak és választékok megtekintéséhez a képekre:

 
Parafa padlóburkolat Parafa falburkolat
 

A környezetbarát parafa

A parafa anyagú burkolatoknál nem magát a fát, hanem a kérgét használják fel. A paratölgy kérge ismerős lehet a borosüvegeket lezáró dugók anyagaként. A parafa kérge tehát egy nagyon is környezetbarát alapanyag, hiszen magát a fát nem szükséges kivágni a kinyeréséhez.

A parafa padló előnyei

A parafa kérgének igen speciális belső szerkezete van. Az úgynevezett méhsejt-cellás struktúrának köszönhetően ez az anyag feldolgozatlan állapotában majdnem 85%-nyi levegőt zár magába. Ennek következtében a parafa padló kiemelkedően jó hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal bír. Itt azonban nincs vége az előnyöknek! A parafa padlónak ugyanis rendkívüli rugalmassága van, messze meghaladja a többi padlóburkolatét.

Ennek két következménye van. Egyrészt sokkal jobban tolerálja, ha pl. nehéz tárgyak esnek rá, gyorsan visszanyeri az alakját. Másrészt a gerinc és a nyak számára ideális hatású ez az anyag, hatékonyan csillapítja a rezgéseket, így az ízületek terhelését. Tehát családtagjainkkal és önmagunkkal is jót teszünk, ha ilyen padlóburkolatot fektetünk a lakásba.

vissza az elozo oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956