Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2016.április 24.

Kahrs! Nekünk van a LEGNAGYOBB!

Kahrs! Nekünk van a LEGNAGYOBB!!! Kährs minták, nálunk a LEGNAGYOBBAK, a mérete 160cmx60cm, összesen 110 darab tábla. A Kährs szalag-és furnér parketta egy világszínvonalú, kiváló minőségű valódi fából készült parketta típus. Az összes fafajta vastagságtól függetlenül, használható padlófűtésre. Lerakásuk Woodloc rendszerrel történik. Egyedülálló magasfényű lakkozás, nagyon rusztikus felületkezelés és még sorolhatnánk, de élőben szebb, jöjjön el megnézni. Linnea 7mm vastag furnérpadló, Spirit 10mm vastag fapadló, Avanti 13mm vastag faparketták, Original 15mm vastag faparketta, Supreme 15-20mm vastag faparketták, Activity floor 30mm vastag sportpadló.

Kahrs! Nekünk van a LEGNAGYOBB!!! megtekintése
Akció kezdete: 2016.április 23.

Ajándék szegélyléc !

Quick-Step Akció 2016. május 31-ig minden Impressive, Impressive Ultra, Eligna laminált padlóhoz ajándék a gyári dekorazonos szegélyléc.

Quick-Step Akció megtekintése
Padlószőnyeg, Műfű

Padlószőnyeg, Műfű

A padlószőnyeg egyike a legnépszerűbb burkolatoknak, köszönhető az otthonos, és barátságos tulajdonságainak. A szőnyegpadló kellemes, csendes és komfortos enteriőrt teremt a helyiségben. Melegsége miatt választják a legtöbben a padlószőnyeg bizonyos típusát, de nagyon jól csillapítja a lépészajokat is, ami sok esetben fontos lehet. Kényelmes a padlószőnyegen közvetlenül ülni, vagy a gyerekeknek négykézláb mászkálni rajta. Gazdag minta- és színválasztéka révén a padlószőnyegek között mindenki találhat az ízlésének megfelelő stílusút. Az irodai szőnyegpadló minden típusa görgős szék-álló, a szállodai és lakossági padlószőnyeg komfortfokozata a legmagasabb, a modul szőnyeg variálhatósága és utólagos javítása pedig a legegyszerűbb. Ha pedig időjárásálló, kültéri burkolatot keres, a műfű egy jó választás lehet.

Kattintson a padlószőnyeg és műfű árak és választékok megtekintéséhez a képekre:

 
Lakossági padlószőnyeg Modulszőnyeg Iroda és szállodai padlószőnyeg Műfű
 

Tippek padlószőnyeg vásárlásához

Mielőtt megvesszük a szőnyegpadlót, érdemes pontosan megmérni a helyiséget, ahová a szőnyeg kerülni fog. Ellenőrizzük, hogy a falak valóban teljesen párhuzamosak-e, és azt is érdemes jól megnézni, hogy a szoba, terem vagy folyosó sarkai valóban pontosan 90 fokot zárnak-e be. Ugyanis akár egyetlen centiméternyi eltérés is elég ahhoz, hogy a szőnyegpadló ne illeszkedjen pontosan. Miután megvannak a helyiség pontos méretei, kiszámolhatjuk, hány négyzetméter padlószőnyegre lesz szükség. Ekkor minden esetleges szabálytalanságot, beugrót is vegyünk figyelembe! Mindezzel együtt érdemes 5-10 centit ráhagyni az így kialakult méretekre, ami a lefektetéskor, a nem várt problémák, differenciák esetén "életmentő" lehet.

vissza az elozo oldalra
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.
Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956