Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2016.február 07.

Szalagparketta Akció

Akciós Szalagparketta Pattintós Befag Gőzölt akác, kőris, tölgy 3 soros 4790Ft/m2 akciós áron Tölgy, Kőris, Gőzölt akác hobbi (szabvány alatti parketta) A gyártó készletének erejéig. Készletről érdeklődjön üzletünkben. SZABVÁNY ALATTI TERMÉK!

Akciós Szalagparketta Pattintós Befag Gőzölt akác, kőris, tölgy 3 soros megtekintése
Akció kezdete: 2015.október 19.

ELKÖLTÖZÜNK!!!!!!

KÖLTÖZÜNK!!!! FELHÍVJUK KEDVES ÜGYFELEINK FIGYELMÉT, HOGY 2015 OKTÓBER 24-TŐL MEGNYÍLIK ÚJ ÜZLETÜNK! CÍM 1188 BP. VASÚT U. 33/B (NAGYKŐRÖSI ÚTI LIDL-EL SZEMBEN).

KÖLTÖZÜNK!!!! megtekintése
Padlószőnyeg, Műfű

Padlószőnyeg, Műfű

A padlószőnyeg egyike a legnépszerűbb burkolatoknak, köszönhető az otthonos, és barátságos tulajdonságainak. A szőnyegpadló kellemes, csendes és komfortos enteriőrt teremt a helyiségben. Melegsége miatt választják a legtöbben a padlószőnyeg bizonyos típusát, de nagyon jól csillapítja a lépészajokat, ami sok esetben fontos lehet. Kényelmes a padlószőnyegen közvetlenül ülni, vagy a gyerekeknek négykézláb rajta mászkálni. Gazdag minta- és színválasztéka révén, a padlószőnyegek között mindenki találhat az ízlésének megfelelő stílusút. Az irodai szőnyegpadló minden típusa görgőszékálló, a szállodai és lakossági padlószőnyeg komfortfokozata a legmagasabb, a modul szőnyeg variálhatósága és utólagos javítása pedig a legegyszerűbb. Ha pedig időjárásálló, kültéri burkolatot keres, a műfű egy jó választás lehet.
Kattintson a padlószőnyeg és műfű árak és választékok megtekintéséhez a képekre:

 
Lakossági padlószőnyeg Modulszőnyeg Iroda és szállodai padlószőnyeg Műfű
vissza az elozo oldalra
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.
Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956