Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2018.december 12.

Bona Akció csak a készlet erejéig

Parketta alapozó vízbázisú Prime Intense 5L Bona Intense parketta lakk alapozó 5 literes Csak a készlet erejéig 24 632 Ft/db! Készlet felől érdeklődjön Üzletünkben.

Parketta alapozó vízbázisú Prime Intense 5L megtekintése
Akció kezdete: 2018.december 01.

Bona Akció csak a készlet erejéig

Parkettalakk vízbázisú kétkomponensű Wave selyemfényű 5L Bona Wave Selyemfényű parketta lakk 5 literes Csak a készlet erejéig 28 080 Ft/db! Készlet felől érdeklődjön Üzletünkben.

Parkettalakk vízbázisú kétkomponensű Wave selyemfényű 5L megtekintése
Kiegészítők

Kiegészítők

Egy burkolat sem teljes kiegészítők nélkül. Használatukkal lehet befejezettnek tekinteni a burkolást. Segítségükkel eltakarhatjuk a dilatációs hézagokat, esztétikus átmenetet biztosíthatunk más burkolatok találkozásánál, valamint látványosabbá, teljesebbé varázsolhatjuk padlónkat. Egy felújításnál, vagy egy új lakás, iroda beépítésénél nem csak a beépítésre kerülő padlóburkolatok anyaga és minősége lényeges. Legalább ilyen fontosak azok a kiegészítő és segédanyagok, szerszámok, amelyekkel a padlóburkolat méretre vágását, szabását, ragasztását, utókezelését (például lakkozását) végezzük. A munkavégzéshez szükséges anyagok és eszközök mellett a munkavédelemben kulcsfontosságú kellékek fontosságáról sem feledkezhetünk meg, amelyek elengedhetetlenek a biztonságos munkafolyamatokhoz.

Szerszámaink és eszközeink között megtalál mindent, ami az általunk forgalmazott burkolatok, pl. a PVC padló, a padlószőnyeg, a linóleum, a parketta, a svédpadló, a laminált padló, a parafa falburkolat, a szalagparketta, a műfű lerakásához, utókezeléséhez, karbantartásához szükséges lehet.

Válogasson széles kiegészítő kínálatunkból:

 
Szegélyléc, szegőléc Burkolatváltó sín Parkettalakk, Parafa lakk Ragasztó
Szerszám Munkavédelem Tisztítószer, ápolószer Egyéb
Aljzatkiegyenlítő, betonalapozó
 

A parkettalakkok fajtái

A parkettalakkokat többféleképpen csoportosíthatjuk: léteznek oldószeres és vízbázisú, valamint egy vagy kétkomponensű lakkok is. A vizes parkettalakkok egyre népszerűbbek, aminek több oka van. Ezek a parkettalakkok mindenféle vegyi anyag hozzáadása nélkül, vízzel hígíthatóak. Ez azzal az előnnyel jár, hogy száradásuk során nem árasztanak kellemetlen szagot, és ami még ennél is fontosabb, nem kerülnek a levegőbe káros gőzök, gázok. Kell-e alapozót használni a parketta lakkozásakor?

Nehéz általános szabályt mondani, de rendszerint a vízbázisú parkettalakkok esetében csak kivételes esetben kell alapozót használni. A vízbázisú lakkokat használhatjuk alapozóként is, ez egy plusz réteg felvitelét jelenti. A lakkot nem kell hígítani. A parkettát így általában összesen három réteggel kezelik, a megfelelő kopásállóság elérése érdekében.

vissza az elozo oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956