Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 4oldali fózolással és mintakövető faerezettel. 5.990 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 megtekintése
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci laminált padló!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 Készleten tartott Svájci laminált padló 3.990 Ft/m2 Az ár csak a készlet erejéig érvényes!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 megtekintése
Valódi fa parketta

Valódi fa parketta

A szalagparketta az összes parketta típus között a legtöbb előnnyel rendelkezik. Ettől függetlenül itt mindenki megtalálja a neki megfelelő parkettát, legyen az hagyományos csaphornyos parketta, vagy akár modern bambusz svédpadló. De miért is különleges a szalagparketta? Először is igazi fából készül, és burkolás után bármikor felújítható. A szalagparketta lerakása nagyon gyors, mivel nem kell az aljzathoz rögzíteni, és a Klikk rendszernek köszönhetően, még a paneleket sem kell egymáshoz ragasztani. Padlófűtésre alkalmas, és rögtön használatba vehető, mert a szalagparketták gyárilag lakkozva vannak. A szoba kiürítését sem kell teljesen megoldani, mivel a már lerakott parkettára azonnal át lehet pakolni. Bármelyik parkettatípust választja, nem fog találkozni ismétlődő mintával, és mivel természetes anyagból készül a valódi fa parketta, ezért antisztatikus, és nem fogja vonzani a port sem.

Kattintson a parketta árak és választékok megtekintéséhez a képekre:

 
Csaphornyos parketta Szalagparketta Kétrétegű parketta Intarzia parketta
Mozaik parketta Furnér parketta Svédpadló Lamella parketta
 

Érdekességek a csaphornyos parkettáról

Ez a legrégibb fajta parkettatípus, amelynek anyaga 100%-ban nemes keményfa. Mivel felső, kopásálló rétege 1cm vastag, így ez az egyik legtartósabb parketta. Ezt a parkettát nem a laminált padlóknál alkalmazott klikkes rendszerrel, hanem ragasztással lehet lerakni.

A kétrétegű parketták

Ezeknek a padlóburkolatoknak alapanyaga fa, járófelületük pedig mindig tömör fából készül. Osztályozásuk a fedőrétegük alapján történik, így megkülönböztetünk natúr, standard, struktur, markant, mix, konzum illetve barkács kategóriájú kétrétegű parkettát.

Hogyan rakjuk le a szalagparkettát?

Egy jól megválasztott szalagparketta megalapozhatja a helyiség hangulatát, amit aztán a hozzáillő bútorokkal, berendezési tárgyakkal tovább emelhetünk. A szalagparkettát nem szükséges az aljzathoz ragasztani, klikkrendszerének köszönhetően úsztatva is fektethető. Ennek előnye, hogy később a parketta sérülésmentesen visszabontható. Természetesen ez a típus is ragasztható, ami akkor ajánlott, ha a padlófűtés hatékonyságát szeretnénk kicsit növelni, vagy ha a kopogó lépéshangokat tompítanánk.

vissza az elozo oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956