Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2017.május 06.

Szalagparketta Akció Pattintós Befag Hobbi

Szalagparketta AKCIÓ, Pattintós Befag Hobbi A klikkes szalagparketta lerakásához nem kell ragasztót használni. A parketták illeszkedése annyira stabil, hogy ellenáll a mindennapi igénybevételnek, és nem engedi szétcsúszni a parketta paneleket. Lerakása gyors és egyszerű, illetve a munka végeztével azonnal igénybe vehető, a gyári felületkezelés miatt. A klikk rendszernek köszönhetően, nagyobb sérülés esetén a parketta elemeket bármikor vissza lehet bontani, és ki lehet cserélni. A Befag PanLoc-os szalagparketta 7 réteg lakkal van kezelve, melynek legfelső rétege egy antibakteriális lakk.
Csomagolása: 2,534m2/ktg, 1köteg 6 panelt tartalmaz.

Szabvány alatti parketta, melyen felületi és lakkozási hibák előfordulnak!

A gyártás során keletkező szabvány alatti parketták mennyisége igen változó, ezért készletről érdeklődjön munkatársainknál.

Szalagparketta AKCIÓ, Pattintós Befag Hobbi megtekintése
Akció kezdete: 2017.április 27.

Quick-Step Vinyl Padló Tavaszi Akció 2017

Quick-Step Vinyl Padló Tavaszi Akció 2017 Quick-Step Vinyl Padló Tavaszi Akció 2017

Quick-Step Vinyl Padló Tavaszi Akció 2017 megtekintése
Műfű

Műfű

A műfű padlószőnyeg kertje, terasza vagy járdája praktikus dísze lehet. Lakótérbe és szabad térre egyaránt lerakható a műfű, sőt, akár nedves helyiségbe is alkalmazható. Üde zöldjével kellemes és dekoratív felületet képez, ami jó hatással van a közérzetre. A műfüvek között létezik egyszerűbb típus, amiknél inkább a zöld szín a lényeges, de van olyan fajtája, ami a megtévesztésig hasonlít az igazi gyephez. Jó választás lehet a műfű éttermek külső burkolatának, vagy zöldtetők kialakításának tervezésekor. Betonra és hidegburkolatra is rakható, a megfelelő vízelvezetés figyelembevételével. A műfű időjárásálló, ezért télen a fagy nem okoz problémát, és mellette felülete csúszásmentességet biztosít. Nyáron pedig a napsugárzás hatása miatt sem változtatja színét. Szárazon pórszívóval tisztítható, szabadtéren pedig vízsugárral könnyen takarítható.

Műfű árak és választékok:

 
Műfű kültéri zöld #Celleste
9200 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Chique
7300 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Comfort
5890 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Erba
4390 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Evergreen
5990 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Favorite
8500 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Fresco
9800 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Gazon
3590 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Miracle
11500 Ft/m2
Műfű kültéri Zöld #Prémium
5290 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Stella Verde
7100 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Terazzo
8990 Ft/m2
 

A műfű előnyei

A műfű legnagyobb előnye, hogy sokkal kevesebb időt kell fordítani a karbantartására, hiszen nem gazosodik. A mai modern műfüvek ugyanakkor már olyan élethűek, hogy első pillantásra nem is mindig lehet megkülönböztetni őket az igazi pázsittól - például a műanyag "fűszálak" közé szintén szintetikus, de elhaltnak tűnő fűszálakat is kevernek. A műfüvet természetesen locsolni sem kell, amivel jelentős mennyiségű vizet spórolhatunk meg. És ha már itt tartunk, a pázsit ápolásán is rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthatunk meg. Hiszen a műfüvet sosem kell nyírni, szellőztetni stb. Ráadásul nem ég ki soha, és UV állósága miatt a színe sem fakul. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekek ruháit többé nem szennyezik a kimoshatatlan zöld fűfoltok.

vissza az előző oldalra
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956