Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 4oldali fózolással és mintakövető faerezettel. 5.990 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 megtekintése
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci laminált padló!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 Készleten tartott Svájci laminált padló 3.990 Ft/m2 Az ár csak a készlet erejéig érvényes!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 megtekintése
Műfű

Műfű

A műfű padlószőnyeg kertje, terasza vagy járdája praktikus dísze lehet. Lakótérbe és szabad térre egyaránt lerakható a műfű, sőt, akár nedves helyiségbe is alkalmazható. Üde zöldjével kellemes és dekoratív felületet képez, ami jó hatással van a közérzetre. A műfüvek között létezik egyszerűbb típus, amiknél inkább a zöld szín a lényeges, de van olyan fajtája, ami a megtévesztésig hasonlít az igazi gyephez. Jó választás lehet a műfű éttermek külső burkolatának, vagy zöldtetők kialakításának tervezésekor. Betonra és hidegburkolatra is rakható, a megfelelő vízelvezetés figyelembevételével. A műfű időjárásálló, ezért télen a fagy nem okoz problémát, és mellette felülete csúszásmentességet biztosít. Nyáron pedig a napsugárzás hatása miatt sem változtatja színét. Szárazon pórszívóval tisztítható, szabadtéren pedig vízsugárral könnyen takarítható.

Műfű árak és választékok:

 
Kutyabarát kültéri műfű #Fresco
12900 Ft/m2
Kültéri műfű #Katana
16900 Ft/m2
Kültéri műfű #Wellnes
14500 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Fresco
12900 Ft/m2
Műfű kültéri zöld #Gazon
5690 Ft/m2
 

A műfű előnyei

A műfű legnagyobb előnye, hogy sokkal kevesebb időt kell fordítani a karbantartására, hiszen nem gazosodik. A mai modern műfüvek ugyanakkor már olyan élethűek, hogy első pillantásra nem is mindig lehet megkülönböztetni őket az igazi pázsittól - például a műanyag "fűszálak" közé szintén szintetikus, de elhaltnak tűnő fűszálakat is kevernek. A műfüvet természetesen locsolni sem kell, amivel jelentős mennyiségű vizet spórolhatunk meg. És ha már itt tartunk, a pázsit ápolásán is rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthatunk meg. Hiszen a műfüvet sosem kell nyírni, szellőztetni stb. Ráadásul nem ég ki soha, és UV állósága miatt a színe sem fakul. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekek ruháit többé nem szennyezik a kimoshatatlan zöld fűfoltok.

vissza az előző oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956