Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2018.december 12.

Bona Akció csak a készlet erejéig

Parketta alapozó vízbázisú Prime Intense 5L Bona Intense parketta lakk alapozó 5 literes Csak a készlet erejéig 24 632 Ft/db! Készlet felől érdeklődjön Üzletünkben.

Parketta alapozó vízbázisú Prime Intense 5L megtekintése
Akció kezdete: 2018.december 01.

Bona Akció csak a készlet erejéig

Parkettalakk vízbázisú kétkomponensű Wave selyemfényű 5L Bona Wave Selyemfényű parketta lakk 5 literes Csak a készlet erejéig 28 080 Ft/db! Készlet felől érdeklődjön Üzletünkben.

Parkettalakk vízbázisú kétkomponensű Wave selyemfényű 5L megtekintése

Valódi fa parketta - Intarzia parketta

Intarzia parketta

Intarzia parketta

"Mennyire különleges! Ez csodaszép!" Szeretné, hogy a rokonok, barátok és szomszédok szája tátva maradjon? Az intarzia parketta tökéletes ennek az érzésnek az eléréséhez. Látványa és hatása lenyűgöző, ugyanakkor megjelenése luxust sugárzó és dekoratív. Az intarzia padló hatását tovább növelhetjük, különböző színből összeállított bordűrökkel, melyek keretbe foglalják és kiteljesítik az amúgy is csodálatos burkolatunkat. Felülete antisztatikus, nem vonzza a port, az élményt pedig a megfelelő lakkal vagy olajjal fokozhatjuk. Az intarziás parketta bármikor újracsiszolható és felújítható, a 10 mm-es verziója pedig padlófűtés esetén is alkalmazható.

Intarzia parketta árak és választékok:

 
Intarzia parketta Tölgy 290x290x10mm #109
35790 Ft/m2
Intarzia parketta Tölgy 340x340x10mm #106
37400 Ft/m2
 

Az intarzia parketta jellemzői

Az intarzia szó jelentése: (fa)berakás. Az intarzia parketta egy több évszázada alkalmazott parkettatípus, amely virágkorát a középkorban élte, és amely régi könyvtárak, kastélyok, műemléképületek belső tereinek csodálatos díszeként szolgál. Nálunk először itáliai mesterek kezdték el alkalmazni ezt a technikát, majd fokozatosan elterjedt a belsőépítészetben is. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lenne ma már bárki számára elérhető ez a parkettatípus.

A mintát különböző fajta faanyagok eltérő színei adják, hiszen ez egy tömör fa anyagú parkettafajta. Az intarzia parketta előnyei közé tartozik, hogy az élettartama rendkívül hosszú, több mint 100 évet is kibírhat. Ráadásul egyedisége az összes többi parkettatípus fölé emeli. Az intarzia parkettával a fényűzés, a luxus hangulatát csempészhetjük be az otthonunkba, miközben ez a parketta a legmagasabb esztétikai, sőt, művészi igényeknek is maximálisan megfelel.

vissza az előző oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956