Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2020.május 01.

Quick-Step Vinyl Padló Tavaszi Akció 2020

Quick-Step VINYL AKCIÓ! 20% kedvezmény Quck-Step minden Balance Clickes Akciós ár: 10 030/m2 Ft, Balance ragasztós Akciós ár: 7 670 Ft/m2 és Pulse ragasztós Vinyl padlóra Akciós ár: 10 030 Ft/m2. Az akció 2020 június 15-ig érvényes

Quick-Step VINYL AKCIÓ! megtekintése
Akció kezdete: 2020.május 01.

Quick-Step Vízálló Laminált Padló tavaszi Akció 2020!

Quick-Step VÍZÁLLÓ LAMINÁLT PADLÓ AKCIÓ! 20% kedvezmény az alábbi Quck-Step vízálló laminált padlókra: Classic akciós ár 5 125 Ft/m2, Eligna akciós ár 6 475 Ft/m2, Impressive akciós ár 8 545 Ft/m2, Majestic 11 310 Ft/m2. Az akció 2020 június 15-ig érvényes

Quick-Step VÍZÁLLÓ LAMINÁLT PADLÓ AKCIÓ! megtekintése

Kiegészítők - Tisztítószer, ápolószer

Tisztítószer, ápolószer

Tisztítószer, ápolószer

Miután sok időt, pénzt és energiát öltünk parkettánk megvásárlásába és lerakásába, szépségében sokáig szeretnénk gyönyörködni. Rengeteg jónak tűnő tisztítószer között elveszik az ember, és nehéznek tűnik kiválasztani a megfelelőt. Ezen szeretnénk segíteni, és kimondottan a melegburkolati termékekhez kifejlesztett tisztító és ápolószereket ajánlani.

Válogasson tisztító- és ápolószereink széles kínálatából:

 
 Spray mop parketta tisztító felszerelés Bona
19690 Ft/db
Felhordó Bona pad sárga
3190 Ft/db
Laminált ápoló Bona Refresher 1L
6990 Ft/db
Laminált tisztító spray Bona 1l
3390 Ft/db
Laminált tisztító spray utántöltő  Bona 4L
10490 Ft/db
Mop nyél Bona flexis fejjel
10390 Ft/db
Parketta ápoló Bona Refresher 1L
6990 Ft/db
Parketta tisztító Bona Cleaner 1L
4790 Ft/db
Parketta tisztító Bona Cleaner 5L
18890 Ft/db
Parketta tisztító spray  Bona 1l
3690 Ft/db
Parketta tisztító spray utántöltő Bona 4L
10490 Ft/db
Portörlő Bona pad fehér
3190 Ft/db
Tisztító Bona pad kék
3190 Ft/db
 

Így ápoljuk olajjal kezelt parkettánkat

Az olajjal kezelt parketta az egyik legnépszerűbb parkettatípusnak számít a mai napig a parkettalakkal kezelt fajták mellett. Természetes igény, hogy ha már nem keveset áldoztunk erre a különleges padlóburkolatra, akkor az még hosszú évek után is a régi fényében tündököljön. Ennek érdekében érdemes megfelelően tisztítani és karbantartani a parkettát. Ha így teszünk, a parkettánk akár évtizedek múlva is újszerű, kellemes látványt nyújt majd.

Az első javaslat, amit érdemes megfogadni, hogy a parkettát lehetőleg száraz módszerekkel tisztítsuk. Tehát a gyakran előforduló takarítást lehetőleg partvissal, porszívóval végezzük. Amennyiben szükséges, a felmosást mindig alaposan kicsavart felmosóval, illetve ronggyal hajtsuk végre.

Ennél komolyabb karbantartásra sokkal ritkábban, évente egyszer van szükség. A megfelelő padlóápolót a kellően felrázott tubusból öntsük a padlóra, majd egy rongy vagy mop segítségével kenjük szét a parketta felületén. A padlódeszkák hosszanti tengelyével párhuzamos irányban mozgassuk a rongyot. Oszlassuk el a szert egyenletesen, ne legyenek nedvesebb és szárazabb foltok. Legjobb este, lefekvés előtt végezni ezt a folyamatot, ugyanis jó, ha 1-2 óráig háborítatlanul szárad a kezelt parketta. Ezután egy teljes napig ne lépjünk a felületre utcai lábbelivel.

vissza az előző oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956