Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 4oldali fózolással és mintakövető faerezettel. 5.990 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 megtekintése
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci laminált padló!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 Készleten tartott Svájci laminált padló 3.990 Ft/m2 Az ár csak a készlet erejéig érvényes!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 megtekintése

Padlószőnyeg, Műfű - Lakossági padlószőnyeg

Lakossági padlószőnyeg

Lakossági padlószőnyeg

Gondoljon arra, hogy éjszaka felkel, leszáll az ágyról, és egy puha padlószőnyegre lép. Olyan melegséget érez, hogy talán a papucsot meg se keresi. Egy gyerekszobába vagy hálószobába fontos lehet a szín, minta és a vastagság kiválasztása. Ha a gyerek négykézláb mászik rajta, nem kell feltétlenül azon izgulnunk, hogy felfázik. De nagyon kellemes egy kora esti társasjáték partit a földön ülve végig játszani. A padlószőnyeg nagy előnye az is, hogy egyedi méretre szabható, és ha kell körbe is szeghető. A lakossági szőnyegpadlókat általában 4 és 5 m-es szélességben gyártják, és nagy részük lerakható padlófűtéses helyiségben is. Kisebb szobákba akár ragasztás nélkül is le lehet rakni, de ha valaki nem szeretne gyűrődést látni a padlószőnyegén, érdemes az aljzathoz ragasztani.

Lakossági padlószőnyeg árak és választékok:

 
Padlószőnyeg lakossági #Dream
20690 Ft/m2
Padlószőnyeg lakossági #Lounge
22390 Ft/m2
Padlószőnyeg lakossági Bugatti #010
16990 Ft/m2
Padlószőnyeg lakossági Bugatti #011
16990 Ft/m2
Padlószőnyeg lakossági Bugatti #018
16990 Ft/m2
Pdlószőnyeg lakossági #Serenade
5990 Ft/m2
Pdlószőnyeg lakossági #Trafalgar
2990 Ft/m2-től
 

Hasznos információk a padlószőnyeggel kapcsolatban

A padlószőnyeg legnagyobb előnye, hogy az úgynevezett melegburkolatok közé tartozik, vagyis a fűtésidény alatt, a hideg évszakokban is kellemes hőérzetet biztosít. Emellett sokkal otthonosabb hangulatot ad, mint a hidegburkolatok, például a járólapok, vagy a különböző fajta parketták.

Amellett, hogy jó hőszigetelő, a szőnyegpadló kiváló hangszigetelő is, így kényelmes, puha, és főleg csendes járás esik rajta, nem kell attól aggódni, hogy a lépések zaja megzavarja a többi családtagot. A régebbi szőnyegpadlók közül főleg az olcsóbbak kimondottan tűzveszélyesnek számítottak, ma már azonban a gyártók többsége odafigyel erre. A modern padlószőnyegek nagy része emellett antisztatikus. Ez megakadályozza, hogy a szálaik között megülő porban megtapadó pollenek, illetve a poratkák megkeserítsék azok életét, akik erre allergiásak.

vissza az előző oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956