Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 4oldali fózolással és mintakövető faerezettel. 5.990 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 megtekintése
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci laminált padló!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 Készleten tartott Svájci laminált padló 3.990 Ft/m2 Az ár csak a készlet erejéig érvényes!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 megtekintése
Különös parketta

Különös parketta

A hagyományostól eltérő, egyetlen kategóriába sem sorolható, különleges parkettatípusok találhatók itt. Ezek a parketták anyagukban vagy gyártási technológiájukban térnek el az átlagostól.

A hibrid parketta középső rétege a laminált parkettáknál vagy szalagparkettáknál megismert, nagy szilárdságú HDF-lemez, amit alul és felül is egy 2mm-es parafaréteg borít, végül pedig a járófelületet egy többszörös lakkréteg védi.

Első hallásra talán furcsának tűnik bőrt használni padlóburkolásra, de csak addig, míg meg nem látja és rá nem lép az ember. A kényelem, a luxus egy új szintjét varázsolják az otthonába ezek a speciális parketták, amelyeket megszeretni egy pillanat műve.

Válogasson különleges parketta áruválasztékunkból:

 
Hibrid parketta Bőr parketta
 

Hibrid parketta

Ezek a különleges padlóburkolók a legmodernebb technikával és a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A parketta szerkezete többrétegű. A középen álló HDF-lemezt alul és felül is parafaburkolat övezi. A HDF kellő szilárdságot ad, miközben ez a padlóburkolat a parafa előnyös tulajdonságait is tartalmazza.

Bőr parketta

A bőrrel borított parketta hordozórétege ugyancsak a többféle padlótípusnál - például a laminált parkettáknál - már jól bevált, nagy szilárdságú HDF-lemez. Ez a hordozóréteg garantálja a parketta szilárdságát, keménységét, és ezáltal lehetséges hosszútávon is egy stabil járófelületként használni. A valódi bőr bevonat pontosan olyan élményt nyújt, mint amit egy elegáns luxusautó, vagy pedig egy prémiumkategóriás bőrgarnitúra használata során átélhetünk.

vissza az elozo oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956