Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2021.április 09.

Quick-Step Vinyl Padló Tavaszi Akció 2021

Quick-Step VINYL AKCIÓ! 20% kedvezmény a legjobb minőségű Quck-Step vinyl padlókra: Balance ragasztós, Balance Click, Pulse ragasztós. Az akció 2021 május 21-ig érvényes

Quick-Step VINYL AKCIÓ! megtekintése
Akció kezdete: 2021.április 09.

Quick-Step Vízálló Laminált Padló tavaszi Akció 2021!

Quick-Step VÍZÁLLÓ LAMINÁLT PADLÓ AKCIÓ! 20% kedvezmény a legjobb minőségű Quck-Step vízálló laminált padlókra: Classic, Eligna, Impressive, Majestic Az akció 2021 május 21-ig érvényes

Quick-Step VÍZÁLLÓ LAMINÁLT PADLÓ AKCIÓ! megtekintése

Kiegészítők - Munkavédelem

Munkavédelem

Munkavédelem

Nagy figyelmet fordítunk a minőségi munkavédelmi felszerelések forgalmazására, úgymint látásvédelem, hallásvédelem, légzésvédelem. A vízbázisú lakkok és ragasztók elterjedése mellett sajnos még igen sok oldószer tartalmú anyagot használnak, de egy kis ráfordítással nagyon sokat tehetünk az egészségünk védelméért. Ha valamire, erre biztosan megéri áldozni!

Nézze meg és válogasson munkavédelmi eszközeink széles kínálatából:

 
Aktív szénszűrő 3M A1 #6051
3990 Ft/pár
Félálarc 3M #6000
8590 Ft/db
Füldugó 3M #1310
1390 Ft/db
Fülvédő összecsukható Topex #82s125
2100 Ft/db
Pormaszk Schuller #42380
390 Ft/db
Porszűrő 3M #2125
3490 Ft/pár
Részecskeszűrő 3M #5911
1100 Ft/pár
Szűrő rögzítő 3M #501
1590 Ft/pár
Térdvédő duplapántos sárga
3590 Ft/db
Térdvédő pántos fekete
1590 Ft/db
Térdvédő Topex
4890 Ft/db
Védőszemüveg Top Tools #82s101
590 Ft/db
Védőszemüveg Visilux #60401
490 Ft/db
 

Hasznos információk a munkavédelmi eszközökről

Amikor otthon, a saját lakásunkban végzünk különféle munkálatokat - legyen az PVC padló fektetés, vagy a laminált parketta, szalagparketta, padlószőnyeg, svédpadló, vagy akár műfű lerakása - a saját egészségünk megóvása érdekében érdemes munkavédelmi eszközöket igénybe venni. Ám a munkahelyen a munkavállaló kötelessége, hogy a dolgozók megfelelő védelmét garantáló felszerelést a munkavégzéshez biztosítsa. A munkavállaló köteles a számára biztosított munkavédelmi eszközöket igénybe venni, és rendeltetésszerűen használni. Ezt is a munkáltató köteles ellenőrizni. A munkaadó feladata az is, hogy a beosztottakat a védőeszközök rendeltetésszerű használatára kiképezze.

Az általunk kínált munkavédelmi eszközök elsősorban a padlóburkolatok lefektetésével, utókezelésével kapcsolatos munkafolyamatok során keletkező kellemetlen hang- és egyéb hatások kivédésére szolgálnak. Térdvédőink megkönnyítik a parketta lerakását. A parkettacsiszolás közben a közhiedelemmel ellentétben minimális por keletkezik, ugyanis a csiszológépeken porzsák is van, ami igen nagy hatékonysággal megszűri a port. Ebben a szakmában a por, inkább hagyományos parketta bontásakor szokott keletkezni. Pormaszkjaink, szűrőink megvédenek ettől éppúgy, mint az oldószeres parkettalakkok használata közben kiáramló veszélyes gázoktól.

vissza az előző oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956