Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 4oldali fózolással és mintakövető faerezettel. 5.990 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 megtekintése
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci laminált padló!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 Készleten tartott Svájci laminált padló 3.990 Ft/m2 Az ár csak a készlet erejéig érvényes!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 megtekintése
Szolgáltatásaink
Kereskedelem

Kereskedelem

Parketták, laminált padlók, svédpadlók, parafák, PVC padlók, vinyl padlók, linóleumok és azok kiegészítőinek értékesítésével foglalkozunk. Különös hangsúlyt fektetünk a minőség és az ár összhangjára, ezért csak kifogástalan termékeket forgalmazunk a lehető legjobb árakon. Emellett barátságos, családias hangulatban történik a kiszolgálás és a tájékoztatás. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre, akár személyes, telefonos vagy emailes megkeresésnél.
Kiszállítás

Kiszállítás

Miután sikerült kiválasztani a legmegfelelőbb padlót, azt el is kell juttatni rendeltetési helyére. Személygépkocsival elég körülményes és veszélyes is lehet, főleg az autó kárpitjára nézve és nem elhanyagolható ezen burkolatok súlya sem. Előre megbeszélt időpontban és a megadott címre kiszállítjuk a megrendelt árut. A kiszállítás, a megvásárolt termék raktárunktól, a megadott cím kapujáig történő szállítást tartalmazza.
Tanácsadás

Tanácsadás

Az értékesítés mellett igen fontos szerepet szánunk a megfelelő tájékoztatásnak, hogy a legoptimálisabb burkolat kerüljön az Ön otthonába. Minden igény és helyiség más és más, így az egyedi igények kielégítése érdekében a legfontosabb a pontos információk átadása. A burkolat megvásárlása, lerakása mellett a tisztításra, ápolásra is kellő figyelmet kell szentelni. Ahhoz, hogy évek multán is újnak hasson a padló, hasznos tisztítási, ápolási tanácsokat is adunk a választott padlók mellé.
Kivitelezés

Kivitelezés

A padlók lefektetése előtt számos dolgot figyelembe kell venni pl.: aljzat nedvességtartalma, egyenetlensége, stb. ezért a megvásárolt minőségi burkolóanyagok lerakását érdemes szakemberre bízni. Ezzel igen sok időt, energiát és bosszúságot spórolhatunk meg. Ha nem ismer ilyen embert szívesen ajánlunk egy megbízható, minőségi munkát végző és több évtizedes tapasztalattal rendelkező kivitelezőt.
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956