Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 4oldali fózolással és mintakövető faerezettel. 5.990 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 megtekintése
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci laminált padló!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 Készleten tartott Svájci laminált padló 3.990 Ft/m2 Az ár csak a készlet erejéig érvényes!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 megtekintése

Valódi fa parketta - Kétrétegű parketta

Kétrétegű parketta

Kétrétegű parketta

A kétrétegű, gyárilag felületkezelt parketta a készparketták családjába tartozik, ugyanakkor a teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. 10 mm körüli vastagságának és szerkezeti felépítésének köszönhetően a kétrétegű parketta kiválóan alkalmas padlófűtésre, és könnyen összehozható a hidegburkolatok szintjével. Méreteiből adódóan többféle mintában kirakható, és lerakása után a hagyományos parketta hatását kelti. A parketta felső, kopó rétege kb. 4-5 mm, ami 3-4-szer felújítható, tehát akár 50 évig is díszítheti lakását. Mivel a kétrétegű parketta teljes vastagságában igazi fából készül, így antisztatikus felületű, ezáltal nem vonzza a port, és porcicák sem keletkeznek.

Kétrétegű parketta árak és választékok:

 
Akciós Kétrétegű parketta Homett Star Tölgy Mix 600x70x10mm 1soros selyemfényű
4990 Ft/m2
Akciós Kétrétegű parketta Stripark Tölgy speziel 400x92x10mm 4soros selyemfényű
4500 Ft/m2
 

A kétrétegű parketta további jellemzői

A kétrétegű parketta az egyik legnépszerűbb parkettatípusnak számít a mai napig, nem véletlenül. Annak ellenére, hogy ragasztással rögzítik, lerakása viszonylag egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Fontos, hogy az aljzat, amire a kétrétegű parketta kerül, kellően szilárd és egyenletes legyen. Ennek a parkettafajtának nagy előnye, hogy padlófűtésre is lerakható.

A kétrétegű parketta alsó rétegét általában fenyőből vagy nyírből készült lemez alkotja. A fedőréteg - jellemzően 4-5 mm vastagságú - keményfa, az előző rétegre merőleges száliránnyal. Az alsó réteg feladata, hogy a fa természetes tágulását-összehúzódását ellensúlyozza. Ennek hatására jobban tartja a formáját a hagyományos, klasszikus parkettáknál. A fedőréteg egy speciális akril lakk, ezt több rétegben viszik fel a parketta felületére. Mivel ez is egy teljesen "kész", felületkezelt parketta, így a lerakás után rögtön használható.

vissza az előző oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956