Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2019.augusztus 15.

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS Kedves Ügyfeleink! 2019.08.17-én szombaton üzletünk 8:00-tól-15:00-ig tart nyitva! 2019.08.19-20-án Zárva tartunk. Nyitás: 2019.08.21-én

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS megtekintése
Akció kezdete: 2018.december 12.

Bona Akció csak a készlet erejéig

Parketta alapozó vízbázisú Prime Intense 5L Bona Intense parketta lakk alapozó 5 literes Csak a készlet erejéig 24 632 Ft/db! Készlet felől érdeklődjön Üzletünkben.

Parketta alapozó vízbázisú Prime Intense 5L megtekintése

Különös parketta - Hibrid parketta

Hibrid parketta

Hibrid parketta

Ezek a termékek több melegburkolat előnyös tulajdonságait ötvözik, ezáltal egy teljesen új padlótípust hozva létre. A parafa nagyon különleges anyag, valójában a fa kérgét jelenti. Leginkább a borosüvegek dugóiból ismerhetjük ezt az anyagot.

Válogasson széles áruválasztékunkból:

 
Laneo padló Egger  Arbon Beech  8mm, 32-es 2soros #7906
8690 Ft/m2
 

A különleges parafa

A hibrid parketta parafarétegeit a dugókészítés során keletkező feleslegből készítik egy speciális technikával, ami tökéletes szilárdságúvá tömöríti a parafakérget. Ennek ellenére, a parafakéreg különleges szerkezetének köszönhetően ez az anyag rendkívül sok apró légbuborékot zár magába. Így a parafa burkolatú hibrid parkettákon a járás igazán különleges, a láb, a gerinc számára pihentető. A parketta stabil, ellenálló járófelületét hét rétegű UV lakk garantálja.

Ezért környezetbarát a hibrid parketta

Nem mellékes szempont, hogy a parafakéreg egy teljes mértékben megújuló alapanyag: ez az egyetlen, a padlógyártáshoz használt nyersanyag, amelyhez nincs szükség a fák kivágására. A parafák kérgét nagyjából egy évtizedenként választják le a fákról. A sokszor majd 200 évig élő paratölgy így tovább él, csak a kérgét használják fel, nem magát a fát.

Járjon-keljen levegőn!

A parafa további előnye, hogy kérgének különleges a sejtszerkezete. Az úgynevezett méhsejt cellás struktúrának köszönhetően a parakéreg majdnem 85%-a levegőből áll. Így páratlan ruganyossággal rendelkezik, ami nagyon kellemes élményt jelent, ha rálépünk a parafa padlóra. De nem csak erről van szó: a gerinccsigolyák, illetve a nyak számára a parafán való járás nagy áldás. Ha kipróbálja a parafa padlót, mindezt Ön is érezni fogja magán!

vissza az előző oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956