Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2019.november 26.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci vízálló laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss Liberty vízálló Natúr Tölgy Barna 8mm, 33-as, 1soros #4931 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci vízálló laminált padló 4.790 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss Liberty vízálló Natúr Tölgy Barna 8mm, 33-as, 1soros #4931 megtekintése
Akció kezdete: 2019.november 26.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Swiss Krono Noblesse New York Tölgy 8mm 32-es, 1soros #8014 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 2.990 Ft/m2!

Laminált padló Swiss Krono Noblesse New York Tölgy 8mm 32-es, 1soros #8014 megtekintése

Különös parketta - Hibrid parketta

Hibrid parketta

Hibrid parketta

Ezek a termékek több melegburkolat előnyös tulajdonságait ötvözik, ezáltal egy teljesen új padlótípust hozva létre. A parafa nagyon különleges anyag, valójában a fa kérgét jelenti. Leginkább a borosüvegek dugóiból ismerhetjük ezt az anyagot.

Válogasson széles áruválasztékunkból:

 
Laneo padló Egger  Arbon Beech  8mm, 32-es 2soros #7906
8690 Ft/m2
 

A különleges parafa

A hibrid parketta parafarétegeit a dugókészítés során keletkező feleslegből készítik egy speciális technikával, ami tökéletes szilárdságúvá tömöríti a parafakérget. Ennek ellenére, a parafakéreg különleges szerkezetének köszönhetően ez az anyag rendkívül sok apró légbuborékot zár magába. Így a parafa burkolatú hibrid parkettákon a járás igazán különleges, a láb, a gerinc számára pihentető. A parketta stabil, ellenálló járófelületét hét rétegű UV lakk garantálja.

Ezért környezetbarát a hibrid parketta

Nem mellékes szempont, hogy a parafakéreg egy teljes mértékben megújuló alapanyag: ez az egyetlen, a padlógyártáshoz használt nyersanyag, amelyhez nincs szükség a fák kivágására. A parafák kérgét nagyjából egy évtizedenként választják le a fákról. A sokszor majd 200 évig élő paratölgy így tovább él, csak a kérgét használják fel, nem magát a fát.

Járjon-keljen levegőn!

A parafa további előnye, hogy kérgének különleges a sejtszerkezete. Az úgynevezett méhsejt cellás struktúrának köszönhetően a parakéreg majdnem 85%-a levegőből áll. Így páratlan ruganyossággal rendelkezik, ami nagyon kellemes élményt jelent, ha rálépünk a parafa padlóra. De nem csak erről van szó: a gerinccsigolyák, illetve a nyak számára a parafán való járás nagy áldás. Ha kipróbálja a parafa padlót, mindezt Ön is érezni fogja magán!

vissza az előző oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956