Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 4oldali fózolással és mintakövető faerezettel. 5.990 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 megtekintése
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci laminált padló!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 Készleten tartott Svájci laminált padló 3.990 Ft/m2 Az ár csak a készlet erejéig érvényes!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 megtekintése
Interaktiv tervező
Interaktív tervező

Kaindl parketta

A Kaindl tervezőjében, kedvére válogathat a különböző vastagságú, mintázatú, és felületi kiképzésű padlók között. Érjen el lenyűgöző eredményt a parketta, vagy akár a fal és a bútor színének megfelelő kiválasztásával. Reméljük, hogy sikerül megterveznie álmai szobáját.
A kiválasztott színek elérhetőségéről érdeklődjön üzletünkben. Amennyiben kérdése lenne a tervező használatával kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére.
Interaktív tervező

Egger parketta

Egger laminált parketta kollekciója, 31, 32 és 33-as kopásállóságú padlókból tevődik össze. Állítsa be a kívánt helységet, és válogasson kedvére a széles parketta választék közül. Megváltoztathatja a falak, sőt akár a bútorok színét is, hogy előre el tudja képzelni, miként is fog festeni a megálmodott szobája.
A kiválasztott színek elérhetőségéről érdeklődjön üzletünkben. Amennyiben kérdése lenne a tervező használatával kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére.
Interaktív tervező

Eurowood parketta

A megfelelo parketta kiválasztása nem egyszeru, hiszen hosszútávon kell gondolkodni. Minden nap látjuk és nincs bosszantóbb annál, ha a kiválasztott parketta nem olyan, mint ahogy elképzeltük. Ebben segít az interaktív tervezo. Az Eurowood választékában 32-es és 33-as kopásállósággal rendelkezo parkettákat talál. A közületi igénybevételre alkalmas laminált padlók lakásokban igen mutatósak, valamint megvan azaz elonyük, hogy strapabíróságuknál fogva, tovább használhatók, mint egy hagyományos laminált padló.
Interaktív tervező

Wineo laminált padló és vinyl padló

A Wineo laminált padló és vinyl burkolatok kiválasztásához nagy segítséget nyújthat ez a kis program. Itt szabadon leburkolhatja szobáját, nappaliját, irodáját az önnek tetszo burkolattal. Nézze meg, hogyan fest lerakva az Önnek tetszo padló.
Interaktív tervező

Quick-Step Laminált padló és vinyl padló

A padló kiválasztása a lakberendezés egyik létfontosságú eleme, amelyet alaposan át kell gondolni. Igazodnia kell lakásunk stílusához, ízlésünkhöz, hiszen hosszú távon életünk része lesz. Választás megkönnyítése érdekében lefektetve is megnézhetjük a Quick-Step laminált padlóit és vinyl burkolatait.
Interaktív tervező

Swiss Krono

Swiss Krono laminált padló kiválasztásához rendkívül nagy segítséget nyújthat ez a program. Segíthet eldönteni, hogy a nekünk tetszo laminált padló lerakva is megfelelo képet nyújt. Különbözo helyiségek berendezésével megtalálhatjuk a legmegfeléelobbet.
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956