Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 4oldali fózolással és mintakövető faerezettel. 5.990 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 megtekintése
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci laminált padló!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 Készleten tartott Svájci laminált padló 3.990 Ft/m2 Az ár csak a készlet erejéig érvényes!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 megtekintése
PVC padló

PVC padló

A modern PVC padló alkalmazhatósága a lakossági felhasználástól egészen az extrém igénybevételű, ipari felhasználásig terjed. A PVC padló tisztántartása egyszerű, és később sem igényel különleges ápolást. Kínálatunkban olyan speciális tulajdonságú PVC padlóburkolatok is megtalálhatók, mint a vezetőképes vagy antisztatikus, illetve a csúszásmentes PVC. De tornaterem vagy sportpálya kialakításához is léteznek rugalmas, ízületetkímélő sport PVC-k. Tekercses változatát ismerik a legtöbben, de létezik fautánzatú, kisebb padló méretre darabolt, úgynevezett modul PVC is. Vizes helyiségekbe is kitűnő, és kis vastagsága miatt csak 2-3 mm-rel emeli meg a burkolat szintjét. Ha megvizsgáljuk az ipari PVC padlókat, láthatjuk, hogy viszonylag alacsony áron juthatunk nagyon magas kopásállóságú burkolathoz.

Kattintson a PVC padló árak és választékok megtekintéséhez a képekre:

 
Egyszínű PVC padló Ipari PVC padló Csúszásmentes PVC padló Sport PVC padló
Vezetőképes és antisztatikus PVC Vinyl padlók
 

Néhány hasznos információ a PVC padlóról

A PVC padló két fő kategóriája a lakossági és az ipari PVC. A fő különbség a két csoport között a PVC padló ellenálló képessége, vagyis a rajta lévő kopásgátló réteg vastagsága, szilárdsága. Az ipari PVC-k jóval ellenállóbbak, nagyobb mértékű használat esetén is tartósabbak, tovább bírják, mint a lakosságiak. Mivel vízálló, így vizes helyiségekbe is ajánlható, ráadásul vékonysága miatt alig emeli meg a padló szintjét. A PVC előnye, hogy a padlóburkolatok közül az egyik legegyszerűbben lerakható, hiszen például fugázni sem kell. Mindenképpen érdemes azonban szakemberre bízni a burkolást, ugyanis a PVC padló kellően sima aljzatot igényel. Az aljzatkiegyenesítést szintén képzett mesteremberre kell bízni, ugyanis az aljzat hibái átüthetnek a PVC-n.

vissza az elozo oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956