Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2020.május 01.

Quick-Step Vinyl Padló Tavaszi Akció 2020

Quick-Step VINYL AKCIÓ! 20% kedvezmény Quck-Step minden Balance Clickes Akciós ár: 10 030/m2 Ft, Balance ragasztós Akciós ár: 7 670 Ft/m2 és Pulse ragasztós Vinyl padlóra Akciós ár: 10 030 Ft/m2. Az akció 2020 június 15-ig érvényes

Quick-Step VINYL AKCIÓ! megtekintése
Akció kezdete: 2020.május 01.

Quick-Step Vízálló Laminált Padló tavaszi Akció 2020!

Quick-Step VÍZÁLLÓ LAMINÁLT PADLÓ AKCIÓ! 20% kedvezmény az alábbi Quck-Step vízálló laminált padlókra: Classic akciós ár 5 125 Ft/m2, Eligna akciós ár 6 475 Ft/m2, Impressive akciós ár 8 545 Ft/m2, Majestic 11 310 Ft/m2. Az akció 2020 június 15-ig érvényes

Quick-Step VÍZÁLLÓ LAMINÁLT PADLÓ AKCIÓ! megtekintése
PVC padló

PVC padló

A modern PVC padló alkalmazhatósága a lakossági felhasználástól egészen az extrém igénybevételű, ipari felhasználásig terjed. A PVC padló tisztántartása egyszerű, és később sem igényel különleges ápolást. Kínálatunkban olyan speciális tulajdonságú PVC padlóburkolatok is megtalálhatók, mint a vezetőképes vagy antisztatikus, illetve a csúszásmentes PVC. De tornaterem vagy sportpálya kialakításához is léteznek rugalmas, ízületetkímélő sport PVC-k. Tekercses változatát ismerik a legtöbben, de létezik fautánzatú, kisebb padló méretre darabolt, úgynevezett modul PVC is. Vizes helyiségekbe is kitűnő, és kis vastagsága miatt csak 2-3 mm-rel emeli meg a burkolat szintjét. Ha megvizsgáljuk az ipari PVC padlókat, láthatjuk, hogy viszonylag alacsony áron juthatunk nagyon magas kopásállóságú burkolathoz.

Kattintson a PVC padló árak és választékok megtekintéséhez a képekre:

 
Egyszínű PVC padló Ipari PVC padló Csúszásmentes PVC padló Sport PVC padló
Vezetőképes és antisztatikus PVC Vinyl padlók
 

Néhány hasznos információ a PVC padlóról

A PVC padló két fő kategóriája a lakossági és az ipari PVC. A fő különbség a két csoport között a PVC padló ellenálló képessége, vagyis a rajta lévő kopásgátló réteg vastagsága, szilárdsága. Az ipari PVC-k jóval ellenállóbbak, nagyobb mértékű használat esetén is tartósabbak, tovább bírják, mint a lakosságiak. Mivel vízálló, így vizes helyiségekbe is ajánlható, ráadásul vékonysága miatt alig emeli meg a padló szintjét. A PVC előnye, hogy a padlóburkolatok közül az egyik legegyszerűbben lerakható, hiszen például fugázni sem kell. Mindenképpen érdemes azonban szakemberre bízni a burkolást, ugyanis a PVC padló kellően sima aljzatot igényel. Az aljzatkiegyenesítést szintén képzett mesteremberre kell bízni, ugyanis az aljzat hibái átüthetnek a PVC-n.

vissza az elozo oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956