Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2019.augusztus 15.

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS Kedves Ügyfeleink! 2019.08.17-én szombaton üzletünk 8:00-tól-15:00-ig tart nyitva! 2019.08.19-20-án Zárva tartunk. Nyitás: 2019.08.21-én

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS megtekintése
Akció kezdete: 2018.december 12.

Bona Akció csak a készlet erejéig

Parketta alapozó vízbázisú Prime Intense 5L Bona Intense parketta lakk alapozó 5 literes Csak a készlet erejéig 24 632 Ft/db! Készlet felől érdeklődjön Üzletünkben.

Parketta alapozó vízbázisú Prime Intense 5L megtekintése
Linóleum

Linóleum

A linóleum padlóburkolatot sokan keverik a PVC padlóval, de egy teljesen más anyagról van szó. A linóleum túlnyomó részt parafa őrleményből áll, ami miatt természetes anyagról beszélünk. Természetes tulajdonsága miatt magában hordozza, hogy antisztatikus felületű, és ezáltal nem vonzza a port, nincsenek elektromos kisülések. Ezen sajátosságai miatt a linóleumot előszeretettel használják kórházak és orvosi rendelők burkolására. A linóleum, anyaga és kellemes színei miatt melegséget sugároz, felületi kiképzésének köszönhetően könnyen tisztítható és nagyon higiénikus.

Kattintson a linóleum padló árak és választékok megtekintéséhez a képekre:

 
Mintás linóleum Egyszínű linóleum
 

Miben különbözik a linóleum a PVC-től?

A PVC-k és a linóleumok bizonyos fajtái látványra nagyon hasonlíthatnak egymáshoz, első látásra gyakran nehéz megkülönböztetni őket. Miben áll mégis a különbség? A két padlóburkolat anyagában. Míg a PVC egy teljes egészében szintetikus műanyag, addig a linóleum szinte 100%-ban természetes anyagokból áll. Mik ezek az anyagok? Lenolaj, illetve természetes gyanta, elsősorban fenyőgyanta, töltőanyaguk pedig parafa. Ezeket jutaszövetre viszik fel, ami tovább fokozza a linóleum tartósságát, ami egyébként az egyik legtartósabb, legellenállóbb padlóburkoló. Tehát nagy forgalmú helyekre, vagy éppen irodákba, görgős székek alá is ideális.

A linóleum ráadásul kiemelkedően környezetbarát anyag: előállításakor nem keletkeznek olyan anyagok, amelyek szennyezik a környezetet. Sőt, még a linóleum megsemmisítésekor sem keletkeznek ilyenek. Továbbá rugalmas, kiváló hő- és hangszigetelő anyag, és a lefektetése is egyszerű.

vissza az elozo oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956