Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 4oldali fózolással és mintakövető faerezettel. 5.990 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 megtekintése
Akció kezdete: 2022.szeptember 16.

Készletes Svájci laminált padló!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 Készleten tartott Svájci laminált padló 3.990 Ft/m2 Az ár csak a készlet erejéig érvényes!

Laminált padló Swiss Krono Laurentina Tölgy 7mm 31-es, 1soros #8652 megtekintése
Referenciák

Irodai szőnyegpadló csere

Ebben az irodában az elhasználódott szőnyegpadló cseréje volt a feladat. A régi szőnyeg felszedése és az aljzat előkészítése után, új szőnyeg került lerakásra, melyet Mapei szőnyegragasztóval rögzítettünk. A munkát végezte: Kósi Péter
Fotók száma: 8 db
Tekintse meg termékeinket!  

Irodai szőnyegpadló

Ebben az épületben folyosók, irodák, és tárgyalók szőnyegezése volt a feladat.Irodai padlószőnyeg. A munkát végezte: Kósi Péter
Fotók száma: 12 db
Tekintse meg termékeinket!  

Pácolás sötét színre

A megrendelő, minél kedvezőbb áron, sötét színű parkettát akart a szobájába. Mivel laminált parketta szóba sem jöhetett, valamint a valódi  parkettát drágállta, nem maradt más, mint a régi parketta pácolása. A pácolásnál fontos,hogy mindig speciális padlópácot alkalmazzunk, és nagy kopásállóságú lakkal védjük meg a felületet. A munkát végezte: Nagy Sándor
Fotók száma: 7 db
Tekintse meg termékeinket!  

Vezetőképes PVC

Az adott helyiségbe olyan gépek kerültek, melyek megkövetelik, hogy a burkolat mindennemű statikusságot elvezessen, így vezetőképes PVC lerakására került sor. Az aljzatkiegyenlítés után, réz szalag lefektetését követően, a PVC-t vezetőképes ragasztóval rögzítettük az aljzathoz. A munkát végezte: Kósi Péter.
Fotók száma: 6 db
Tekintse meg termékeinket!  
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956