Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2022.március 22.

Akciós Tölgy csaphornyos parketta 500x70x22mm, 450x65x22mm-es méretben

Akciós Csaphornyos parketta Tögy Szabvány alatti 500x70x22mm, 450x65x22mm Nagyméretű Tölgy Szabvány alatti válogatottságú csaphornyos parketta 8 990 Ft/m2. Kizárólag a készlet erejéig!

Akciós Csaphornyos parketta Tögy Szabvány alatti 500x70x22mm, 450x65x22mm megtekintése
Akció kezdete: 2022.március 16.

Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 Készletes Svájci 8mm vastag Svájci laminált padló 4oldali fózolással és mintakövető faerezettel. 5.290 Ft/m2!

Laminált padló Kronoswiss SynchChrome 4V Zermatt Tölgy 8mm, 32-es, 1soros #3033 megtekintése
Referenciák

Íves burkolatváltó sín

Mobilszolgáltató kiállításán, szőnyeg és laminált padló lerakása volta a feladat, melyek ívesen találkoztak. A két burkolat illesztéséhez,ezért ívben kellett burkolatváltó síneket lehajlítanunk.
Fotók száma: 5 db
Tekintse meg termékeinket!  

Laminált padló

Ebben a családi házban a nappali és a hálószobák teljes parkettázása volt a feladatunk. A padlóburkolást laminált parkettából készítettük. A nappaliban  32-es kopásállóságú parketta lett lerakva a nagyobb igénybevétel miatt, míg az emeleti részre, 31-es kopásállóságú parketta került. A munkát végezte: Nagy Sándor
Fotók száma: 9 db
Tekintse meg termékeinket!  

Tengerifűvel borított lépcső

Ebben a magánlakásban, beton lépcső burkolását kellett elkészítenünk, természetes szálú tengerifű szőnyegből. A munkát végezte: Kósi Péter.
Fotók száma: 10 db
Tekintse meg termékeinket!  

Svédpadló a falon

Miután megrendelték tőlünk a svédpadlót, a  lerakása és olajozása volt a feladat. A kivitelezési részét az tette különlegessé, hogy nemcsak az aljzatra kellett a svédpadlót lefektetni, hanem az egyik falra is fel kellett ragasztani. A munkát végezte: Kósi Péter
Fotók száma: 10 db
Tekintse meg termékeinket!  
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956