Parketta szaküzlet Parketta Zóna telefonszám
AkciókCégünkrőlSzolgáltatásainkTanácsainkReferenciákElérhetőségünk
Padlóburkoló anyagok egy helyen!
Parkettás emberMég nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét? Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló, parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk.
Aktuális Parketta Akció
Akció kezdete: 2020.június 22.

Akciós Tölgy Natúr csaphornyos parketta a készlet erejéig!

Akciós Csaphornyos parketta Tögy Natúr 350x50x22mm Tölgy Natúr csaphornyos parketta 350x50x22mm-es méretben a készlet erejéig 8 590 Ft/m2. Készletről érdeklődjön üzletünkben.

Akciós Csaphornyos parketta Tögy Natúr 350x50x22mm megtekintése
Akció kezdete: 2020.június 01.

Akciós Tölgy Szabvány Alatti Csaphornyos Parketta 300-350x50-22mm es 300x60x22mm méretben

Akciós Csaphornyos parketta Tögy Szabvány Alatti 300-350x50x22mm 300x60x22mm Tölgy Szabvány Alatti Csaphornyos Parketta 350x50-22mm es méretben a készlet erejéig 4790 Ft/m2. Készletről érdeklődjön üzletünkben.

Akciós Csaphornyos parketta Tögy Szabvány Alatti 300-350x50x22mm 300x60x22mm megtekintése
Hasznos tanácsok és információk

Svédpadlók válogatottsága

A svédpadlók esztétikai válogatottsága 3-4 kategóriára bonthatók. Ezen válogatások kizárólag esztétikai alapon történnek. Ez teszi lehetővé, hogy svédpadlónk egységes kinézetű legyen otthonunkban. Lehet akár natúr, standard, vagy rusztikus. Bármelyik kategóriát is vesszük alapul mindegyik svédpadló első osztályú megmunkálással rendelkezik.

Premium


Ez megfelel a natúr válogatottságnak. Azoknak ajánlott, akik szeretik a homogén svédpadlót. Rajzolatos és egyenes szálú „tükrös” elemekből álló, a legmagasabb elvárásoknak megfelelő, válogatott felület. Csak a természetes növekedésből adódó színeltérések lehetnek. A felület szíjácstól mentes, alapvetően göcsmentes, de egészséges, szín azonos göcsök legfeljebb 5-8 mm átmérőig néhány helyen előfordulhatnak, de nem lehetnek csoportosak. Néhány, a felület összhangját nem zavaró fekete tűgöcs (1-2 mm átmérő) lehetséges

Superior


Megfelel egy standard válogatottságnak.Azoknak ajánlott akiket nem zavar kisebb színeltérés és a kisebb csomók jelenléte a fában. Szíjács mentes, jól benőtt, egészséges göcsök maximum 25 mm átmérőig megengedettek. Fekete göcsök 5-8 mm átmérőig lehetnek, de nem lehetnek csoportosan. Egészséges tűgöcsök (2-3 mm átmérőig) korlátozás nélkül megengedettek, de ha csoportosak akkor a csoport átmérőjével.

Antique


Megfelel a rusztikus válogatottságnak. Azoknak ajánlott akik a fa rusztikussága tetszik. A több csomó nagyobb színeltérések tetszenek. Szíjács mentes. Egészséges göcsök 80 mm átmérőig, fekete göcs 25 mm átmérőig. Természetes növekedésből adódó szín és szövetszerkezeti eltérések lehetnek. Repedések, felületi hiányok színes pasztával javítva.

Antique+

A legmarkánsabb válogatottság nagyobb színeltérésekkel és csomókkal. Göcsök, színeltérések, szövetszerkezet tekintetében, mint az Antique, de egészséges szíjács lehetséges maximum a szélesség ¼ -ig. (Tehát 12cm szélesnél, 3cm lehet maximum)

vissza az előző oldalra
Kiszállítás
Ne tegye tönkre autóját, és, hogy ne kelljen szívességet kérnie senkitől. A nálunk vásárolt termékeket az Ön által megadott címre kiszállítjuk.

Termékeink
Termékeink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Copyright © 2005- parketta-zona.com,
Látogatók száma: 1426956